top of page

The Flying Dinosaurs

 

The Flying Dinosaurs is een walking act, waarbij Pterosauria skeletten getransformeerd worden tot levende lichtgevende wezens, die over het publiek vliegen. Het is al bijzonder en vervreemdend om dino skeletten – op ware grootte – te zien vliegen. Het feit dat ze al vliegende door middel van LED strips licht geven en van kleur kunnen veranderen geeft aan de act nog een extra dimensie. 

De tegenstelling 'leven versus dood' gecombineerd met de tegenstelling 'prehistorisch versus hi-tech' geeft de act The Flying Dinosaurs een uniek en theatraal karakter, sterk onderscheidend van andere lichtgevende acts.

Er zijn 3 Flying Dinosaurs, die ieder door een poppenspeler worden bediend. Met 3 poppenspelers kan dus een stage of area 'onveilig' worden gemaakt, hetgeen een imposante en onuitwisbare indruk op het publiek maakt.

De act is tot stand gekomen door een samenwerking met Tim Walther, programmeur bij het bedrijf Resolume en mede-oprichter van Light-Up collective.

De act komt het best tot zijn recht in het donker of bij schemer, maar ook bij daglicht is The Flying Dinosaurs een indrukwekkende act.

GIGANTICA

Een unieke kans voor organisatoren van festivals of events om een reusachtige walk act te boeken voor een schappelijk bedrag.

GiGantica is een reusachtige en unieke mobiele act van meer dan 4,5 meter. Er kan een keuze gemaakt worden uit de uitvoeringen: Giant, Rabbit en Gnome. Gigantica komt tot leven door manipulatie van mij samen met 6 vrijwilligers die door het festival of event geregeld worden. Ik geef voor aanvang van het festival of event een korte workshop. Een unieke kans voor vrijwilligers om deel uit te maken van een bijzondere mobiele act. Een unieke kans voor organisatoren van festivals of events om een reusachtige walk act te boeken. 

Voor vragen, informatie of boekingen neem contact op met mij.

bottom of page